Ring oss: 75 56 87 41

Presisjon & håndverk

Godt håndverk har en lang tradisjon i Beiarn. Fra gammelt av har bygda vært kjent for solide og tidløse produkter, med treverk i sentrum.

Bilde

Vi i Solbakk Tre er stolte av å videreføre denne arven. Selv om vi i dag har helt andre verktøy enn de som kom før oss, er det fortsatt erfarne hender som gjør at våre produkter er av de aller beste.

Vi legger vår stolthet i det vi leverer, for kvalitet går aldri av moten. Det er derfor vi sier at vi lever av presisjon og håndverk.

Kvalitet i hver millimeter

I 2013 bygde vi ut verkstedet vårt, og de siste årene har vi investert i moderne utstyr som møter både kundens og våre krav til kvalitet og presisjon.

Men det er først og fremst den lange erfaringen og kompetansen hos de ansatte som er hemmeligheten bak kvaliteten på våre produkter. I gjennomsnitt har de ansatte hos Solbakk Tre over 15 års erfaring. Dette gjør at vi trygt kan si at du får topp kvalitet, produsert i en bygd med lange tradisjoner for håndverk med trevirke som material.

Kvalitetssikring

For å være sikre på at de produktene vi leverer til kundene våre svarer til deres og vår forventning, driver vi kvalitetssikring gjennom hele produksjonen. Vi luker ut materialer som ikke holder vår standard, og sørger for at alle ledd i produksjonen er  optimal.

Før et produkt forlater oss, blir det inspisert, og dersom alt er slik det skal være, blir det godkjent og signert før det sendes til kunden.